Douane in Praktijk

51,00

Ramon van Hal (author)
ISBN: 978-90-831243-7-7
Issued: 2022, 1st edition


Douane in praktijk is een toegankelijk handboek over de functies en taken van de Douane binnen de logistiek. Het beschrijft de douaneprocessen zoals die in de praktijk worden ervaren op de terminals, bij cargadoors, expediteurs en in de distributie en handel. Ook die in zeehavens, op vliegvelden, op de weg en in warehouses komen aan bod.

Douane in Praktijk

 

In stock

SKU: 978-90-831243-7-7 Categories: , ,

Description

ISBN: 978-90-831243-7-7
Douane in praktijk is een toegankelijk handboek over de functies en taken van de Douane binnen de logistiek. Het beschrijft de douaneprocessen zoals die in de praktijk worden ervaren op de terminals, bij cargadoors, expediteurs en in de distributie en handel. Ook die in zeehavens, op vliegvelden, op de weg en in warehouses komen aan bod. Het handboek geeft informatie over de Douane zelf, de aangifte en en controles en behandelt onderwerpen vanuit het oogpunt van veiligheid, gezondheid, economie en milieu. Douane in praktijk is geschreven voor het bedrijfsleven, het onderwijs en voor iedereen die wil weten hoe de Douane in de praktijk werkt. Inclusief sprekende illustraties en foto’s die de onderwerpen verduidelijken.

Douane in de praktijk: verkrijgbaar als hardcopy of ebook

Houd er rekening mee dat de levertijd van de gedrukte versie kan variëren, afhankelijk van het land van bestemming.

Wil je direct toegang? Je kunt de Ebook-versie hier eenvoudig bestellen en je download is direct beschikbaar. Ebooks besteld bij Polestar Publishing kunnen worden gelezen op:

  • E-readers geschikt voor pdf’s
  • Tablets en smartphones
  • Windows- en Mac OS-computers

Voor vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen.

You may also like…