Ebook Douane in Praktijk

44,00

Ramon van Hal (author)
Issued: 2022, 1st edition


Douane in praktijk is een toegankelijk handboek over de functies en taken van de Douane binnen de logistiek. Het beschrijft de douaneprocessen zoals die in de praktijk worden ervaren op de terminals, bij cargadoors, expediteurs en in de distributie en handel. Ook die in zeehavens, op vliegvelden, op de weg en in warehouses komen aan bod.

Douane in Praktijk

 

You will automatically receive a download link in the email confirmation immediately after the checkout process has been completed. Click on the link to download your ebook. You will then be able to read your book on your e-reader, computer or smartphone.

The download link that you receive is valid for a maximum of 30 days. Your ebook will always be available once you have downloaded and saved it. Please contact us if you purchased your ebook more than 30 days ago and the link no longer works.
Ebooks ordered from Polestar Publishing can be read on the following:
– e-readers suitable for pdfs
– tablets and smartphones
– Windows en Mac OS computers

All our ebooks are protected with a watermark.

Description

Douane in praktijk is een toegankelijk handboek over de functies en taken van de Douane binnen de logistiek. Het beschrijft de douaneprocessen zoals die in de praktijk worden ervaren op de terminals, bij cargadoors, expediteurs en in de distributie en handel. Ook die in zeehavens, op vliegvelden, op de weg en in warehouses komen aan bod. Het handboek geeft informatie over de Douane zelf, de aangifte en en controles en behandelt onderwerpen vanuit het oogpunt van veiligheid, gezondheid, economie en milieu. Douane in praktijk is geschreven voor het bedrijfsleven, het onderwijs en voor iedereen die wil weten hoe de Douane in de praktijk werkt. Inclusief sprekende illustraties en foto’s die de onderwerpen verduidelijken.

You may also like…